Tasavvuf geleneği içerisinde başlangıçtan beri var olagelen sema, Mevlânâ ile yaygınlık kazanmıştır. Mevlânâ devrinde büyük bir rağbet görmüş olup ve devrin ileri gelenlerinin, bir çeşit yarı dinî eğlence ziyafeti halini almıştır. Toplu halde icra edilen sema ayinleri bazen Mevlânâ’nın medresesinde, Hüsameddin Çelebi’nin evinde ve bağında, bazen de devrin ileri gelenlerinin evlerinde veya Sadreddin Konevi’ nin medresesinde tertip edilmiştir.
Günümüzde Sema gösterisi düğün, yemekli toplantı, sünnet düğünü ve daha bir çok farklı etlinlikler ile organizasyonlarda sergilenir olmaktadır.
Kartal Semazen Kiralama profesyonel hizmet anlayışıyla geçmişten günümüze kadar gelmiş olan bu güzel geleneği sizlere uzman ekibiyle sağlıyor.
Düğün, davet, açılış, toplantı, çeşitli etkinlikleriniz ve düzenlediğiniz geceler için Kartal Semazen Kiralama ilçemizin her yerine gelip organizasyonlarına ayrı bir hava katıyor.
İyi Bir Semazen Grubu mu Arıyorsunuz ?
Kaliteli ve uygun fiyatlı bir bir organizasyon şirketi için irtibatta iseniz doğru yerdesiniz
Kaliteli uzman ekibimizin sunacağı içeriklerle kendimize hep güvenmekteyiz.
Tüm etkinleriniz ver organizasyonlarınızda hizmet almaya hazırız.
Kartal ilçesinde bütün semtlerde hizmet veriyoruz.
Semazen kiralama işi bizimle daha kolay ve garantili.
Farklı ve güzel bir organizasyon için Kartal Semazen Kiralama firması doğru adres.
Kartal Semazen Kiralama Fiyatları:
Tek kişi semazen kiralama 200TL
İki kişi semazen kiralama: 350TL
Üç kişi semazen kiralama 500TL
Ddört kişi semazen ekibi kiralama 625TL
Dört kişilik Semazen Ekibi + Ses sistemi kiralama 1000TL
Kartal Semazen Kiralama firmasının hizmet verdiği bölgeler:
- Atalar Mahallesi Semazen Kiralama
- Cevizli Mahallesi Semazen Kiralama
- Cumhuriyet Mahallesi Semazen Kiralama
- Çavuşoğlu Mahallesi Semazen Kiralama
- Esentepe Mahallesi Semazen Kiralama
- Gümüşpınar Mahallesi Semazen Kiralama
- Hürriyet Mahallesi Semazen Kiralama
- Karlıktepe Mahallesi Semazen Kiralama
- Kordonboyu Mahallesi Semazen Kiralama
- Orhantepe Mahallesi Semazen Kiralama
- Ortamahalle Mahallesi Semazen Kiralama
- Petrol-İş Mahallesi Semazen Kiralama
- Soğanlık Mahallesi Semazen Kiralama
- Topselvi Mahallesi Semazen Kiralama
- Uğur Mumcu Mahallesi Semazen Kiralama
- Yakacık Çarşı Mahallesi Semazen Kiralama
- Yakacık Yeni Mahallesi Semazen Kiralama
- Yalı Mahallesi Semazen Kiralama
Kartal, İstanbul’un Anadolu yakasında, Marmara Denizi kıyısında, Kocaeli Yarımadası’nın güney batısında yer alan, 2008 sayımına göre 501,209 (TÜİK) ve mücavir alanıyla birlikle 48.000 m² yüzölçümü olan bir ilçedir. Kartal ilçesi, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrilidir. İstanbul’un en yüksek yeri Aydos Dağı ve İstanbul’un Balkonu diye adlandırılan Yakacık Tepesi Kartal’dadır.Kartal ilçesi, Kocaeli yarımadasının güneybatı kesiminde yer alır. Doğusunda Pendik, batısında Maltepe, kuzeyinde Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçeleri, güneyinde ise Marmara Denizi ile çevrilidir. Kartal yirmi mahalleden oluşmakta olup, 2186 adet cadde ve sokağa sahiptir. Yüzölçümü Aydos Ormanı dahil 391,73 km² dir.[5] Kartal’ın önemli akarsularından Paşaköy Deresi, Kavaklıdere ve Fındıklı Dere Ömerli Barajı’na dökülürKartal İlçesinin tarihi gelişimini 6.yüzyılın başlarından itibaren incelemek olanaklıdır. İlçenin Samandıra ve Yakacık gibi yerleşim birimlerinde yapılan kazılarda çıkan tarihi yapıtların Bizans dönemine ait oldukları anlaşılmıştır. 1080-1083 yıllarında bütün Anadolu’yu ele geçiren Selçuklu Sultanı Kutalmışoğlu Süleyman Şah tarafından Pendik, Kartal ve Maltepe’nin ele geçirilmesinden sonra bu hükümdarla zamanın Bizans İmparatoru arasında Dragos Çayı sınır olarak belirlenerek 1081 yılında bir antlaşma yapılmış[7] ve Süleyman Şah bu sınırın dışına çıkmamayı taahhüt etmiştir. Bu çay bugünkü Maltepe’nin batısında Maltepe ile Kartal arasında sınırı teşkil eden ve Dragos tepesinin yanından geçerek denize dökülen küçük bir sudur. Anadolu’da Türklerle Bizanslıların ilk sınırı bu anlaşma ile oluşturulmuştur. Kartal, 1400 yıllarında Osmanlı İmparatorluğu topraklarına katılmıştır.[8] 1755 yılında Adalar’a bağlı bir nihayi olan Kartal 1757’de Üsküdar’a bağlı bir nihayi olur. 1850’de İzmit Sancağı’na bağlı bir kaza olan Kartal, 1861’de Vilayet Nizamiyesi’yle tekrar Üsküdar’a bağlanır. 1870 yılında çıkarılan bir nizamnameyle Kartal bir kaymakamlık olarak teşkil edilir ve bir yıl sonra temelli olarak İstanbul şehremaneti sınırlarına katılır. 1871 Vilayet Nizamnamesi gereğince Kartal’da belediye kurulur ve ilçenin ilk belediye reisi Yasin Ağa olur.[5] Kartal, 1888 yılında İstanbul şehremaneti sınırlarına katılır..